FAQ Vragen sloopauto verkopen?

Opgesomde vragen sloopauto verkopen?
Deze hebben wij voor uw opgesomd in een FAQ (frequently asked questions) op deze pagina.
Staat het antwoord op uw vraag niet in de lijst?
Voor meer info vragen sloopauto verkopen bel ons op: 085-7600131.

Sloopauto verkopen zonder kenteken papieren?

Als u een sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen.

Defecte sloopauto verkopen?

Een defecte sloopauto verkopen aan de Sloopauto Inkoop Groep is geen enkel probleem. Als u ons belt geeft u duidelijk aan wat er defect is en wij zorgen voor een passende oplossing om uw auto op te halen.

Sloopauto verkopen zonder APK?

In de meeste gevallen hebben de sloopauto’s die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen uw sloopauto doorgaans binnen twee werkdagen ophalen.

Sloopauto verkopen met problemen langs de weg?

Wanneer uw auto defect langs de openbare weg of op een parkeerterrein staat kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons meteen bellen om de auto zo snel mogelijk op te laten halen

Auto naar de sloop met een Pools kenteken

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Voor meer info voor het inleveren van een auto met Pools kenteken? bel ons.

Auto naar de sloop met een Duits kenteken

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Voor meer info voor het inleveren van een auto met Duits kenteken? bel ons.

Auto naar de sloop met een Engels kenteken

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Voor meer info voor het inleveren van een auto met Engels kenteken? bel ons.

sloopauto verkopen vragen

Ook voor Sloopauto verkopen Amsterdam.
Tip voor  Sloopauto verkopen Den Haag
Sloopauto verkopen Rotterdam
Sloopauto verkopen Gorinchem
Sloopauto verkopen Groningen