Werkwijze Sloopauto verkopen => Sloopauto inkoop Groep?

Sloopauto Inkoop Groep is een online verkoopplatform voor sloopauto’s. Wij bieden u de snelste en meest makkelijke manier om uw sloopauto te verkopen, en op te laten halen.
Wij zijn sinds 2011 aktief in de sloopauto inkoop branche en we hebben sindsdien 15 aangesloten inkoopdemontage bedrijven, en hebben sindsdien al meer dan 9.000 sloopauto’s opgehaald.
Dus komt u auto niet meer door de keuring, of wilt u geen geld meer uitgeven aan eventuele reparaties? Laat ons dan een bod doen op u sloopauto voor demontage.

Hoe werkt Auto Inkoop Groep?

U meldt uw auto simpelweg aan bij Auto aanmelden. Wij bellen u op om de gegevens te controleren en eventueel aanvullende vragen te stellen over de toestand van uw auto. Vervolgens krijgt u direct een bod .
Eenmaal akkoord maken we een afspraak voor het laten ophalen van de auto op een voor u passende dag en tijd.
Bellen met de Sloopauto Inkoop groep werk eigenlijk hetzelfde als online aanmelden, wij nemen dan telefonisch de gegevens van u auto op, en u krijgt direct een bod van één van onze inkopers.

Veilig en vertrouwd

De demontagebedrijven waar Sloopauto Inkoop Groep mee samenwerkt zijn aangesloten bij de vereiste instanties, wat een correcte administratieve en milieubewuste afhandeling van de overeenkomst moet waarborgen, klik hier voor een beknopte uitleg wat deze certificeringen inhouden.

De auto wordt ter plekke gratis gevrijwaard, en u ontvangt direct contant het afgesproken bedrag van de chauffeur. Behoud van eventuele onderdelen van een sloopauto gaat in overleg met de inkoper. Hierover gemaakte afspraken worden aan de chauffeur doorgegeven en kunt u dan ook met hem afhandelen.

Wij zijn ook u graag van dienst.
Met vriendelijke groet,

Het Sloopauto Inkoop Team