Uw Schadeauto verkopen  door telefonisch aanmelden.

Schadeauto verkopen? Bel ons met uw verkoopwens en wij gaan na het opnemen van de gegevens van uw schadeauto direct aan de slag om een gewenst bod te krijgen op uw auto bij één van de bij ons aangesloten auto inkoop bedrijven. Over het algemeen hebben we binnen 3 uur een bod op uw auto.

Een afspraak voor een vrijblijvende taxatie op locatie kan vaak dezelfde dag nog in overleg worden ingepland. Een door u gewenste taxatiedag en -tijdstip is natuurlijk ook mogelijk, en een taxatie voor of na werktijd laten plaatsvinden behoort ook tot de mogelijkheden. Desgewenst kan de schadeauto na taxatie en overeenstemming over de prijs direct afgerekend, gevrijwaard en meegenomen worden.

Online aanmelden van uw schadeauto

Uw schadeauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.

Na aanmelding staat uw schadeauto al bij ons in het systeem en vullen wij de benodigde gegevens alvast aan met gegevens van de RDW. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug voor aanvullende informatie en uw verkoopwensen, en gaan daarna direct voor u aan de slag om een gewenst bod te verkrijgen.

 

Schadeauto aanmelden via de chat functie

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste maanden steeds vaker gebruikt door onze klanten.

Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek verzoeken we u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw schadeauto voordat we een bod kunnen doen. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag “Hallo, wat krijg ik voor mijn auto?”.

Wij zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de auto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Het komt vaak voor dat tijdens de chat de aanvraag alsnog online via het formulier wordt aangemeld, met een gewenst terugbel-tijdstip, waarop wij u telefonisch het verkregen bod voor uw schadeauto doorgeven.

schadeauto verkopen, schade auto verkopen


Veel gestelde vragen over schadeauto verkopen


Uw Schadeauto verkopen zonder kenteken papieren.

Als u een schadeauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beëindigen.

Uw Schadeauto verkopen met opgeschort kenteken

Wanneer u uw schadeauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er na reparatie de openbare weg mee opgaat kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Auto Inkoop Groep schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Uw Schadeauto verkopen en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de schadeauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw schadeauto is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Uw Schadeauto verkopen met buitenlands kenteken

Het verkopen en laten demonteren van uw schadeauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen, kunt u altijd even met ons bellen.

Schadeauto verkopen met NL kenteken uit het buitenland

Afhankelijk van de afstand vanaf de Nederlandse grens is het mogelijk om een schadeauto met Nederlands kenteken vanuit het buitenland aan ons te verkopen en zelfs op te laten halen. Bel ons voor de mogelijkheden of voor meer info.

Schadeauto verkopen voor familie, kennis of een ander

Een schadeauto verkopen voor familie, een kennis of ander persoon is geen probleem. Zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden. Bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Schadeauto ophalen bij een depot of schadeherstelbedrijf

Het ophalen van uw schadeauto die bij een depot of schadeherstelbedrijf staat is geen probleem.
Bel ons voor info op 085-76 00 131.