Sloopauto verkopen Amsterdam info Blog

Sloopauto verkopen Amsterdam info? In Nederland worden jaarlijks meer dan 250.000 auto’s gesloopt. Hiervan is zo’n 5% bedrijfsauto, en de overige 95% zijn personenauto’s. De auto’s worden door verzekeraars, bedrijven en particulieren aangeboden aan autosloperijen en autodemontagebedrijven. Veel mensen weten niet dat een autosloperij bereid is te betalen voor je sloopauto. De demontagebedrijven verdienen namelijk geld aan het verkopen van de onderdelen die ze uit sloopauto’s halen. Sloopauto Amsterdam info, dit gebeurt bij ons bij auto’s vanaf 2003. Daarna worden de overige materialen gerecycled. Niet alleen metalen, maar ook kunststoffen, vezels en mineralen. Deze worden weer als grondstoffen gebruikt.

Je sloopauto online verkopen aan Sloopauto Amsterdam.

Je kunt je sloopauto online te koop aanbieden. Als je in het formulier de gegevens invult, zoals merk, type, kenteken, bouwjaar en je telefoonnummer, dan word je teruggebeld door een van onze medewerkers. Eventueel word er nog wat aanvullende informatie gevraagd over je auto en de staat waarin deze verkeert. Vervolgens krijg je op korte termijn het hoogste bod te horen voor je auto. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.
Als je akkoord gaat met het bod kan je auto in heel Nederland gratis worden opgehaald. Bovendien ontvang je bij het afhalen meteen ook het afgesproken bedrag, contant, plus het vrijwaringsbewijs.

Sloopauto verkopen Amsterdam info? De voordelen.

Sloopauto verkopen Amsterdam infoZo hoef je niet zelf te adverteren met de auto, krijg je geen vreemden aan je deur, die misschien ook nog wel een proefrit willen maken, en weet je snel waar je aan toe bent.

Sloopauto Amsterdam info prijzen?

Aan wat voor prijzen moet je dan denken? Wat voor bod krijg je op je sloopauto? Uiteraard hangt het het af van de staat waarin de auto is, heeft deze veel schade of juist niet, hoe oud is de auto is, welk merk en model is het. We hebben een groot netwerk van autodemontagebedrijven, dus er zijn er altijd die interesse hebben in jouw sloopauto. De bedragen gaan van 50 Euro tot enkele duizenden. We hebben een groot netwerk van autodemontagebedrijven, dus er zijn altijd wel bedrijven die interesse hebben in jouw sloopauto en een goede prijs bieden.

Sloopauto verkopen Amsterdam?

Sloopauto verkopen Amsterdam Is de APK van uw auto verlopen en zijn de kosten te hoog om hem nog te laten keuren? Of is uw auto  Total loss verklaard? Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is dat u van Uw oude auto af wilt. Bel ons op 020-7601313 of meld uw auto online aan en wij nemen samen met u de situatie door en doen een bod en kunnen de auto snel ophalen.

Je auto direct gevrijwaard

Bij Sloopauto Inkoop Dienst werken wij alleen met RDW erkende bedrijven Dat betekent dat ook meteen de RDW vrijwaring van je sloopauto ter plekke geregeld kan worden. De auto is direct van uw naam af, en met de meldcode die u direct van ons krijg kunt u de auto verzekering opzeggen of opschorten. Dus wil jij je sloopauto verkopen voor een nette prijs en op laten halen?

Wij zijn u graag van dienst.

Gratis ophaaldienst in heel Nederland

De ellende met sloopauto’s is vaak dat ze niet meer rijden en dat ze moeten worden afgesleept om de auto naar de sloop te brengen. Deze kopzorgen én meer kun je jezelf besparen door je sloopauto met een paar klikken bij ons aan te melden. Wij wikkelen alle andere rompslomp voor je af en zorgen er met onze gratis ophaaldienst in geheel Nederland voor, dat je sloopauto gratis wordt opgehaald, waar ook in Nederland, van maandag tot zaterdag.

Of je nu een sloopauto of schade auto wilt verkopen in Amsterdam, of van je sloopauto in Limburg af wil, wij regelen het voor je!

Milieuvriendelijke demontage

Bij onze autosloperij te Gorinchem geldt dat wij de sloop van uw kapotte auto zo milieuvriendelijk proberen uit te voeren. Zo zorgen wij voor een gescheiden afvalverwerking van de diverse vloeistoffen als rem- en koelvloeistof, en motorolie. Daarnaast verbeteren wij regelmatig ons sloopproces, waarbij duurzaamheid en energiebesparing van groot belang zijn. Het hergebruik van de diverse materialen is bovendien een goede bijdrage aan de milieuvriendelijke demontage.

Geen sloopauto maar een schadeauto.

Veel particulieren weten niet goed wat het verschil is tussen een sloopauto en een schadeauto. Natuurlijk kan een sloopauto schade hebben hij valt dan wel onder de categorie sloopauto. De gemiddelde leeftijd waarop een sloopauto bedraagt 16 jaar. Wanneer u een auto bezit van ruim 15 jaar en hier helaas schade mee heeft gemaakt heeft u dus een sloopauto die u wilt verkopen. Schadeauto’s zijn over het algemeen veel jonger en hebben nog niet zoveel levens jaren achter de rug. Daarbij komt dat de dagwaarde van dergelijke auto is veel hoger