Sloopauto Rotterdam ? Makkelijk en snel uw auto verkopen en op laten halen. 

Telefonisch uw sloopauto aanmelden bij Sloopauto Rotterdam.

Sloopauto Rotterdam, uw sloopauto snel verkopen en op laten halen?  Bel ons en op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van één van onze inkopers. Indien akkoord maken we een ophaalafspraak maken met u voor één van onze chauffeurs, op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen.
Wij halen auto’s altijd binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Indien gewenst is het ook mogelijk om een bevestiging van de gemaakte (prijs) afspraken aan u te e-mailen; geef dit gewoon even door aan de inkoper.

Online uw sloopauto aanmelden bij sloopauto RotterdamSloopauto Rotterdam

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na aanmelding staat uw sloopauto al bij ons in het systeem en worden de benodigde gegevens alvast
door ons aangevuld met de gegevens van de RDW.
We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Bel me terug

Indien u niet direct terug gebeld kunt worden om wat voor reden dan ook, maar wel op een later tijdstip, is deze aanmeldfunctie wellicht het meest handig voor u. Geef bij de opmerking aan op wat voor tijdstip u gebeld wenst te worden, en de terugbelafspraak wordt ingepland. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen op het tijdstip wat u schikt.

Sloopauto aanmelden via de chat functie bij sloopauto Rotterdam

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt door onze klanten.
Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek verzoeken wij u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw sloopauto. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag “Hallo, wat krijg ik voor mijn sloopauto?”. We zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de sloopauto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.


Veel gestelde vragen over het ophalen van uw auto aan sloopauto Rotterdam


Sloopauto Rotterdam auto verkopen zonder kenteken papieren?

Als u een sloopauto zonder kenteken bij ons aan wilt melden is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Door middel van een sloopverklaring kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u uw verzekering opschorten of beëindigen.

Defecte sloopauto aan sloopauto Rotterdam verkopen?

Een defecte sloopauto verkopen aan de Auto Inkoop Groep is geen enkel probleem. Als u ons belt geeft u duidelijk aan wat er defect is en wij zorgen voor een passende oplossing om uw auto op een veilige manier op te halen. Dit lukt doorgaans binnen twee werkdagen.

Schade sloopauto verkopen aan sloopauto Rotterdam ?

Een schade sloopauto verkopen aan de Auto Inkoop Groep is geen enkel probleem. Nadat u telefonisch duidelijk heeft aangegeven om wat voor schade het gaat kunnen wij uw schade sloopauto op een veilige manier ophalen. Afhankelijk van het merk, type auto en de aanwezige schade, geven wij altijd een vergoeding.

Auto zonder APK verkopen?

In de meeste gevallen hebben sloopauto‚ die wij aangeboden krijgen geen APK meer. Een sloopauto voor de deur waarvan de APK al is verlopen kan u een fikse boete opleveren. Begrijpelijk dus dat u er zo snel mogelijk vanaf wilt. Wij kunnen uw sloopauto doorgaans binnen twee werkdagen ophalen. Naast het kosteloos ophalen en de gratis vrijwaring geven wij ook voor een sloopauto zonder APK een vergoeding.

Sloopauto verkopen met opgeschort kenteken?

Wanneer u uw sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er de openbare weg mee opgaat, kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben. Sloopauto Rotterdam schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is dan uitgesloten.

Sloopauto verkopen uit Rotterdam en zelf niet aanwezig bij overdracht

Indien u als eigenaar van de sloopauto niet aanwezig kunt zijn op het moment van ophalen en afrekenen van uw sloopauto is het voldoende als een door U aangewezen persoon op locatie zichzelf kan legitimeren voor de overdracht.

Sloopauto verkopen met buitenlands kenteken

Sloopauto Rotterdam buitenlands kentekenHet verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden.Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto verkopen met problemen langs de weg

Wanneer uw auto defect langs de openbare weg of op een parkeerterrein staat kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons meteen bellen om de auto zo snel mogelijk op te laten halen.

Sloopauto verkopen met behoud van onderdelen

Het is altijd mogelijk om bepaalde onderdelen van uw sloopauto zelf te behouden. U moet dit dan wel aangeven voordat uw sloopauto wordt opgehaald. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen voor familie, kennis of een ander

Een sloopauto verkopen voor familie, een kennis of een ander persoon is geen probleem. Zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden, bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Sloopauto verkopen waar al onderdelen vanaf gehaald zijn

Een sloopauto verkopen waarvan sommige onderdelen reeds verwijderd zijn is geen probleem. Ook in dit geval doen wij u evengoed een bod, halen de schadeauto netjes op, zorgen voor een gratis vrijwaringsbewijs en betalen het afgesproken bedrag contant uit. Bel ons voor meer info.

Sloopauto verkopen als U auto bij een depot staat

Uw sloopauto verkopen als de auto op depot staat, is geen probleem. of u heeft nog een afspeelregeling, en anders halen wij de auto op bij het desbetreffende depot.

Sloopauto verkopen maar U bent de sleutels kwijt

Afhankelijk hoe de auto geparkeerd staat, in verband met het stuurslot krijgen wij de auto in de meeste gevallen met speciaal vervoer toch opgehaald.

Sloopauto verkopen als de auto al door U zelf is gevrijwaard

Bel voor info, in de meeste gevallen is het geen probleem .

Wij zijn u graag van dienst,

Sloopauto Rotterdam